bridgepartner

Soms bent u – als gevorderde bridger – op zoek naar een nieuwe bridgepartner omdat u b.v. bent verhuisd, omdat u nog op een andere club wilt spelen of omdat u de bridgesport weer op wilt pakken. Ook als u een keer op proef bij ons wilt spelen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag !! Wij willen dan graag wat meer van u weten zoals uw speelniveau, op welk(e) moment(en) u graag wilt spelen en hoe we u kunnen bereiken.

Wilt u dat De Honneur u helpt een nieuwe bridgepartner te vinden of wilt u voor proef een keer bij ons spelen? Klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Als u op zoek bent naar een nieuwe bridgepartner willen wij u graag helpen. Uiteraard kunnen we geen zekerheid bieden dat dat snel gaat lukken, maar we zullen zeker ons best doen!

Om u te kunnen helpen verzoeken wij u om het onderstaande formulier in te vullen. Het is belangrijk om te weten hoe vaak en wanneer u wilt bridgen en welke speelsterkte uw heeft.

Zodra wij de informatie van u hebben ontvangen nemen we contact met u op.